الجمعة، ٢٥ سبتمبر ٢٠٠٩

البراونيز


المقادير ...


- 2كوب سكر
- 2كوب حليب
-4ملاعق كاكاو ( غامق او فاتح حسب الرغبة )
- زيت حسب قوام الخليط ( تقريبا 2 كوب زيت )
- 3بيضه
-1 باكو بودر
-1كوب دقيق
- فانيليا
الطريقة ...
يوضع السكر +الحليب +الكاكاو بالخلاط ويضرب حتي يمتزج الخليط
ثم يوضع الزيت اثناء دوران الخليط في هيئة سرسوب رفيع حتي يقف الخلاط عن الدوران
بسبب سماكة الخليط
ثم ناخذ نصف الكمية من الخليط علي جمب والنصف الاخر نضع عليه
3 بيضة +الفانيلا ويضرب جيدا ثم يوضع الخليط في اناء ليوضع عليه الدقيق+ البودر
ويقلب جيدا ثم يوضع في صينية مبطنة بالسمن والدقيق ( ويستحسن نبطنها بالكاكاو )
وتخبز في فرن متوسط الحرارة
وعند تمام السوي يقطع الكيك ويوضع عليه خليط الشيكولا اللي جنبناه في الاول
ولازم نقطع الكيك الاول عشان الشيكولا تتخللها ... يمممممم
وبالهنا والشفا ^_^

الأحد، ٢٠ سبتمبر ٢٠٠٩

عيد فطر مبارك


عيد فطر سعيد
أعاده الله عليكم باليمن والبركات والخير والسعاده علي الامه الاسلاميه